Inschrijven

Inschrijven

Aanname beleid nieuwe patienten (per 01-02-2023):

Patienten die woonachtig zijn in Silvolde (met bijbehorend buitengebied) mogen zich bij onze praktijk inschrijven. Vanwege groei van onze praktijk en wens voor dorpsgerichte zorg hebben wij gekozen voor het aannemen van nieuwe patienten uit postcode 7064. Buiten deze postcode nemen wij geen nieuwe patienten aan.

U bent van harte welkom in onze praktijk! U kunt zich inschrijven door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. Indien u hulp nodig heeft bij het invullen van het formulier, bel de huisartsenpraktijk.

Om uw inschrijving definitief te maken, kunt u na het invullen van het inschrijfformulier, naar de praktijk komen voor een eenmalige identificatie (dit kan met paspoort, ID kaart of rijbewijs).

Geef vervolgens uw vorige huisarts door dat u van huisarts verandert. Vraag ook aan de vorige huisarts om het medisch dossier digitaal te versturen naar onze huisartsenpraktijk, aub.

Indien u een kennismakingsgesprek op prijs stelt kunt u hiervoor een afspraak maken bij de assistente.

Inschrijfformulier

Vul het onderstaande formulier zo uitvoerig mogelijk in.

- -
- -


Indien u samenwoont met iemand die al bij ons ingeschreven staat graag naam en geboortedatum noteren.

- -

Gebruikt u medicijnen?
   

Gaat u akkoord met aanmelding bij het Landelijk Schakelpunt (LSP), voor inzage van uw dossier op onze huisartsenpost (zie voor informatie www.volgjezorg.nl)?
   

Gaat u akkoord met het opvragen van uw medisch dossier bij uw vorige huisarts?
   


Kinderen tot 12 jaar kunnen gelijk met een ouder worden ingeschreven, oudere kinderen dienen zelf een volledig inschrijfformulier in te vullen. Klik hier om een kind tot 12 jaar toe te voegen.

kind

- -